Commando Overdracht BC (geannuleerd)

Regiment JWF
jwf
Datum: donderdag 23 april 2020 13:00 - 17:00

Locatie: Havelte

Gedagtekend 7 april 2020 ontvingen we van Dennis Bachrach. Luitenant-kolonel der Infanterie, commandant 44 Pantserinfanteriebataljon Regiment JWF een brief over de uitvoering van de commando-overdracht. Het evenement gaat niet door gezien de huidige omstandigheden. Om uw en onze gezondheid te beschermen.

Op 23 April 2020 vindt in Havelte op de Johannes Post Kazerne de commando-overdracht plaats van het 44 ste Painfbat. Hierbij zal LKol Dennis Bachrach het commando overdragen aan LKol Maikel Vrenken. Dit gaat gebeuren met de gebruikelijke ceremonieel en gezien de sterke band die we met het 44 ste Painfbat hebben is het de wens dat wij ons presenteren met een klein detachement bestaande uit 12 veteranen. Daarnaast is het gewoon leuk om zo'n commando overdracht eens mee te maken.

Het programma:

Locatie : Havelte - Johan Post kazerne

13.00 - 13.30 uur   Ontvangst

14.00  uur               aanvang ceremonie

15.00  uur               aanvang receptie.

Tenue: DT met groot medailles, blauw koord en blauwe sjaal. 

Er zal een combibusje rijden vanuit Utrecht Centrum, Beatrix Theater, jaarbeursplein 6A.  Vertrek om 11.30 uur. En deze zal u na de receptie weer op dit adres afzetten. 

Vindt je het leuk om hierbij aanwezig te zijn meldt je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel me even op 06 54 63 16 86. Ik hoop van harte dat we voldoende aanmeldingen hebben om hierbij aanwezig te zijn met een detachement. 

Met blauwe groet,

Joop Hoek, NUV bestuur, activiteiten. 

 

 

Alle datums


  • donderdag 23 april 2020 13:00 - 17:00

Powered by iCagenda

 

 

NUV artikel logo

Artikel serperator NUV

  

Artikel serperator NUV

Deze website is beveiligd door RSFirewall!, de firewall oplossing voor Joomla!
Copyright © 2020. Alle rechten voorbehouden.
De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd.
Created & Designed by WEBDIEZAIN