Inmiddels is de adviescommissie op 19 juni zoals gepland weer bijeen geweest. De (voorlopige) lijst van te interviewen mensen is vastgesteld en verdeeld.

Indien er leden zijn die middels een interview een bijdrage willen leveren aan de verbreding van onze informatie bij het vormen van ons advies, dan kunnen zij zich tot 1 juli middels een korte inhoudsmail opgeven via het adres van de adviescommissie. Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. In onderling overleg zal de adviescommissie een selectie maken uit de opgaven. De reden hiervan is het beheersbaar houden van het aantal interviews en de doorlooptijd in verband met de verwerking er van.

De te interviewen leden zullen individueel benaderd worden voor het maken van een afspraak.

Om de antwoorden te kunnen verwerken in een weloverwogen advies wordt er een vastgestelde vragenlijn gevolgd.

Namens de adviescommissie,

Jan Leenslag